Rollot

Mitä Rollo on?

TEATTERI ROLLO on vuodesta 1972 toiminut helsinkiläinen ammattiteatteri. Toimintaamme rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Helsingin kaupunki. Olemme erikoistuneet 30–50 minuutin mittaisiin, vuorovaikutteisiin esityksiin, joissa keskeisintä on liike, musiikki ja huumori. Ohjelmistomme rakentuu kokonaisuudessaan tuottamistamme kantaesityksistä. Musiikki on sävelletty esityksiä varten ja ammattilaismuusikko-esiintyjämme sovittavat ja toteuttavat sävellykset.

OLEMME kiertävä teatteri, meillä ei ole omaa kotinäyttämöä. Toimisto- ja harjoitustilamme sijaitsevat Helsingissä Kallion kaupunginosassa. Toteutamme noin sata esitystä vuodessa Suomen maakunnissa, ilman maantieteellisiä rajoituksia. Ketterän toimintamallin ansiosta esityksemme ovat toteutettavissa lyhyelläkin varoitusajalla ja sovellettavissa kunkin tilan erityistarpeisiin. Vierailemme enimmäkseen päiväkodeissa, kouluissa, kirjastoissa, vanhustyön yksiköissä ja ulkoilmatapahtumissa.

TUOTAMME vuosittain uuden kantaesityksen ja kierrämme koko ohjelmistolla helmikuusta marraskuuhun. Mukautamme esityksen aina kohdeyleisön näköiseksi, vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Otamme huomioon erityisyleisöt kuten liikuntarajoitteiset, kehitysvammaiset ja pitkälle edennyttä dementiaa sairastavat.

ESIINTYJÄMME ovat kokeneita ja taitavia musiikin ja esitystaiteen ammattilaisia. Arvostamme yleisöämme ja haluamme tehdä älyllisesti haastavia, tunteita herättäviä esityksiä tasa-arvoisesti kaikille kohderyhmille. Uskomme naurun voimaan ilman ikärajoja, ja tarjoamme katsojille iloa ja ainutlaatuisia elämyksiä.

OKM
OKM