Umpimähkän valtakunnasta olemme valmistaneet kolme erilaista variaatiota, joista voit valita tilaisuuteesi parhaiten sopivan:

1. UMPIMÄHKÄN VALTAKUNTA

Umpimähkän valtakunnassa turhautunut mutta säntillinen ritari Urho Umpiluu koettaa pitää kuningas Uljas af von Umpisolmun käytöstä salonkikelpoisena. Tehtävä osoittautuu mahdottomaksi, vaikka kuningatar Impi von af Umpisieväkin auttaa parhaansa mukaan. Kuinka käy Umpimähkän kuningaskunnan, kun kaikesta perillä oleva ritari ryhtyy lakkoon?

Umpimähkä on riemastuttava puheen, laulujen ja tanssin täyteinen koko perheen teatteriesitys.

2. UMPIMÄHKÄN KUNINKAALLISET

Umpimähkän valtakunnasta ”karanneet” hahmot, kuningas Uljas af von Umpisolmu ja kuningatar Impi von af Umpisievä valloittavat kaikenikäiset katsojat. Tässä versiossa ritari on jätetty kotiin hoitamaan valtakunnan asioita.

Yleisön kanssa opetellaan hovitansseja, lauletaan ja pohditaan sitä, mikä oikeastaan on tasavalta?

3. UMPIMÄHKÄN HOVI

Puuttuuko tapahtumastasi kuninkaallista loistoa? Umpimähkän valtakunnan hupsu mutta juhlava hovi on armollisesti luvannut suoda säihkettään rahvaalle.

Voit siis tilata tapahtumaasi säväyttämään kuninkaalliset, ritarilla tai ilman. Kuninkaalliset opettavat hovitansseja, laulavat kitaran ja melodikan säestyksellä, seurustelevat ja viihdyttävät, juontavat tapahtumasi tai muutoin vain käyskentelevät helposti lähestyttävinä arvovieraina yleisön joukossa.

Kuninkaallinen aarrekammio verottaa vierailusta kymmenyksiä niin kuin tapahtuman tarpeiden ja keston mukaisesti säädetään.

TILAA UMPIMÄHKÄÄN

Kuuntele umpimähkään!

Lehdistökuvat

Kuvaaja Nanna Saarhelo mainittava julkaistaessa.

Lataa juliste tästä

Vaakajuliste