TEATTERI ROLLO järjestää Suomen suurimman ikäihmisille kohdennetun teatterikiertueen vuosina 2018–2019. Hukkareissu-esitys kiertää maanlaajuisesti vanhustyön yksiköissä kahden vuoden ajan opetus- ja kulttuuriministeriön tuella.

SULO ARMAS TAISTO, Into Uljas Voitto ja Tyyne Hellä Sointu saapuvat kuulemaan konserttia. Matkasta uhkaa muodostua hukkareissu, sillä esiintyjät ovat kateissa. Reippaat eläkeläiset päättävät pelastaa tilanteen ja järjestää oman konsertin.

Esityksen kesto on 40 minuuttia.

KIERTUEEN AIKANA tulemme vierailemaan 45–60 kohteessa. Ketterä Rollon saavuttaa myös vaikeasti tavoitettavan yleisön – sijainnista tai katsojien terveydentilasta riippumatta.

KIERTUEEN MYÖTÄ rakentuva kontaktiverkosto takaa esitystoiminnan jatkuvuuden ikääntyneelle yleisölle Helsingistä Utsjoelle. Hankkeen tarkoituksena on tuoda ammattiteatterin tarjoama esityskokemus osaksi vanhainkotien vuosittaista kulttuuritoimintaa.

KONSEPTI ON toimivaksi havaittu ja erityisryhmät tasa-arvoisesti tavoittava. Voimme tuoda teatterielämyksen palveluyksiköihin riippumatta niiden koosta, sijainnista tai taloudellisesta tilanteesta.

Reissunuotit: Pete Parkkonen
Reissuvärssyt: Vando Suvanto
Reissufundeeraukset: eläkeläisten yhteiset
Hukkareissulla: Jari Lehtinen (Into Uljas Voitto),
Sanna Monto (Tyyne Hellä Sointu), Janne Immonen
(Sulo Armas Taisto)
Reissuvermeet: Niina Huovinen
Reissutuikut: Pasi Pehkonen
Reissuvärkit: Juha Skukin

Kuuntele Hukkareissuralleja

Kuvagalleria

Lehdistökuvat

Kuvat: Nanna Saarhelo